Skal dine børn lære at spille klassisk musik?

Børn har som regel en umiddelbar tilgang til at lære nyt, og derfor er det ofte også nemmere at lære at spille et instrument eller lære sprog, når man er barn.

Tilmeld dit barn musikundervisning

Store komponister som Wolfgang Amadeus Mozart og Carl Nielsen beskæftigede sig allerede i barndommen med musik, og de viste sig begge to at have et ekstraordinært talent. Har du børn, og vil du gerne have, at de skal lære at spille klassisk musik, så kan du tilmelde dem undervisning i fx violin eller klaver allerede fra en tidlig alder. Så får barnet en underviser og kan lære det hele fra grunden af. Hvis du selv spiller et instrument, så kan du hjælpe og støtte barnet med at lære nodelæsning og med at spille. Du kan under alle omstændigheder altid støtte dit barn i at spille og øve sig. Barnet skal selvfølgelig også selv være motiveret for at lære at spille på et instrument, for så er det sjovere at øve sig.

Indret et inspirerende børneværelse

Alle, der spiller et instrument, skal øve sig regelmæssigt for at blive gode til dig, og for at vedligeholde og udvikle færdigheder. Så dit barn skal have et roligt sted, hvor det kan øve sig. Hvis barnet øver sig på klaver eller violin på børneværelset, så I fx også hænge flotte plakater fra https://dearsam.dk/ op på væggene, som inspirerer barnet, når det sidder eller står og øver sig. Når barnet på et tidspunkt skal ud og spille til koncerter sammen med andre eller deltage i konkurrencer, så kan du tage med og forevige barnet, der spiller. Så kan I hænge billederne op i flotte rammer på væggen, som I også kan købe hos Dear Sam til billige priser. På barnets værelse skal der selvfølgelig også være plads til at lege og lave andre til end at spille. Det handler om at finde en balance, hvor der både er tid til at øve sig og tid til at holde fri.