Sæt mennesker i fokus på Instagram

Arbejder du med musik enten som selvstændig eller med en virksomhed, er det vigtigt at du har fokus på at mennesker sælger. Det gælder på tværs af forskellige sektorer, og du kan få gode tips til at komme i gang med lige her.

Lad dig inspirere af andre konti på de sociale medier

Når du arbejder med markedsføring på de sociale medier, er det en god ide at du lader dig inspirere af andre sektorer. Lime som sælger et crm system har nærmest udelukkende fokus på mennesker på deres Instagram. Når du klikker dig ind på deres Instagram vil du blive “mødt af” flere smilende personer.

Klikker du dig ind på deres hjemmeside kan du se hvordan de faktisk bruger musik i markedsføringen. Med Lime CRM systemet kan du notere dine aktuelle eller potentielle kunders musiksmag, som muligvis også kan hjælpe dig med at sælge mere. Du kan fx skrive en note om at en bestemt person er vild med klassisk musik, og spille det næste gang han eller hun kommer forbi dit kontor.

Derfor sælger mennesker mere på de sociale medier

Det forlyder at et billede med et menneske kan sælge ni gange mere end et billede af et produkt eller lignende. Den strategi har de testet og bevist hos Lokalbolig i Valby hvor de arbejder ud efter deres mantra med at mennesker køber af mennesker, og at de ikke køber brands. I den samme boldgade kan det nævnes at mange eksperter argumenterer for at folk ikke køber dit produkt, men at de ”køber dig”.

Al denne information kan du bruge, når du sælger musik på en eller anden måde på de sociale medier. Måske er du slet ikke engang begyndt endnu, men nu kan du komme i gang med at teste vandene.

Det vigtigste er at være nyskabende og at tænke ud af boksen som fx Lime og Lokalbolig i Valby. Undgå at sammenligne dig og din forretning for meget med konkurrenterne, og fokuser i stedet på hvordan du kan skille dig ud blandt mængden.