3 oplagte sange til at fejre din makeover

Musik betyder alverden for rigtig mange af os, og den kan hjælpe med at sætte stemningen i både gode og dårlige tider. Som sådan er det ikke overraskende, at netop musikken typisk er i højsædet, når store og glædelige begivenheder i livet skal fejres. Måske har du netop noget, der skal fejres nu? Måske endda en større makeover, som du har fået foretaget? I så fald skal det naturligvis fejres med noget god musik. Vi har tre sprøde og oplagte sange klar til fejringen her.

Skønhedsoperationer er lig med naturlig selvforkælelse

Har du længe gået og overvejet at få foretaget en skønhedsoperation? Så er du ikke alene om det. Stadig flere danskere vælger nemlig at få det foretaget. Det er i særdeleshed brystoptimeringer der hitter, og ofte er det hos Motiva at indgrebet foretages. Operationerne fører til gladere mennesker, og det er bestemt noget, der er værd at fejre. Det bringer os naturligt videre til de tre oplagte sange til fejringen.

Sang nummer 1: “Happy” af Pharrell Williams

Ja, det her nummer kan næppe overraske, vel? Det bliver næsten ikke mere positivt med nummeret med den yderst rammende titel “Happy”. En rigtig “banger”, og bestemt et som er værd at smide på anlægget når din makeover skal fejres med tøserne eller gutterne.

Sang nummer 2: “Celebration” af Kool & the Gang

Nu skal din makeover virkelig fejres, og hvilken bedre måde kan det gøres på end at lytte til dette hit fra det herrens år 1980? Jo da, med musikken her er du sikret liv og glade dage blandt dig og dine venner. Smid det på anlægget med det samme, og så skal du se hvordan festen liver op.

Sang nummer 3: “Can’t Stop the Feeling” af Justin Timberlake

Hvorfor skjule din glæde over din makeover og dit nye forbedrede udseende? Ingen grund til det! Du bør i stedet fejre det, og det gør du på bedste vis til dette fantastiske nummer af Justin Timberlake. Det er efterhånden blevet lidt af en klassiker, selv om det udkom så sent som i 2016.

Så hvad venter du på? Lad musikken sætte stemningen til din helt store fejring af din personlige makeover.